Πλατεία Βάθης - Αρβανιτίδη, Άννα - Χαλίνα
[1. Ανάλυση της περιοχής, 2. Συγκοινωνιακή μελέτη προς δημιουργία πλατείας, 3. Διαμόρφωση της πλατείας με έμφαση στο πράσινο, τόσο στο έδαφος όσο και στα κτίρια καθώς και στις νέες χρήσεις για κοινωνική αναβάθμιση.]