Φωτεινά σημεία : ανάδειξη και αξιοποίηση του ιστορικού φάρου στην Ερμούπολη της Σύρου : μετατροπή σε πρότυπο μουσείο - Σαββατιανού, Βασιλική
[Ο φάρος αντιμετωπίζεται ως το αποτέλεσμα της οριακής σχέσης ανάμεσα στην τέχνη (με την ευρύτερη έννοια - τοπική παράδοση, τεχνολογική εξέλιξη) και τον τόπο. Η σχέση αυτή κληροδοτεί στον ελληνικό χώρο μια ειδική κατηγορία κτιρίων, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ξεχωριστή αρχιτεκτονική παράδοση.]