Μουσείο επιστημών και τεχνολογίας στο Ηράκλειο Κρήτης - Πατεράκης, Εμμανουήλ - Αθανάσιος
[Η δημόσια λειτουργία του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, που εδρεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενσωματώνεται σε ένα Μουσείο Επιστημών και εγκαθίσταται στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, στο οικόπεδο της παλιάς Λαχαναγοράς. Μια τέτοια πολιτιστική λειτουργία, μπορεί να λειτουργήσει ως πόλος ανάπτυξης της προβληματικής περιοχής που την φιλοξενεί.]