Διαχείριση αστικών ιστορικών ελεύθερων χώρων : εφαρμογή στο κτίριο Παρθένη - Γκιόκα, Αμαλία
[Αντικείμενο της διπλωματικής αποτελεί η διαχείριση των αστικών ιστορικών υπαίθριων χώρων, όχι με την ευρεία έννοια, της εύρεσης δηλαδή ενός συστήματος επέμβασης σε τέτοιου είδους χώρους (διότι αρχαιολογικοί χώροι υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα) αλλά με την συγκεκριμένη παρέμβαση στο τρίγωνο Παρθένη.]