Πυρήνας πολιτισμού στην Ερέτρια - Δρακίδη, Παναγιώτα - Άννα
[Το οικόπεδο βρίσκεται στην οδό του αρχαίου θεάτρου στην Ερέτρια, που είναι πόλη της Εύβοιας. Κεντρική ιδέα είναι η διαμπερότητα σε όλο το οικόπεδο, προσέγγιση του οικοπέδου από τις τρεις πλευρές, αξιοποίηση της θέας, δημιουργία υπαίθριου χώρου εσωτερικά στο κτίριο (αίθριο). Είναι πολιτιστικό κέντρο με χώρους έκθεσης, βιβλιοθήκη, αίθουσα διαλέξεων, αίθουσα χορού/γυμναστικής, γραφειακοί χώροι και αίθουσα πρόβας φιλαρμονικής του δήμου.]