MEDIA TECH : κτίριο νέων τεχνολογιών στο κέντρο της Αθήνας - Στάμου, Αλεξάνδρα
[Στην εποχή της πληροφορίας, όπου ο πολιτισμός είναι άμεσα συνυφασμένος με την τεχνολογία με τη διπλωματική αυτή εργασία, διερευνάται με ποιο τρόπο και σε ποιο βαθμό μπορεί ένα νέο κτίριο πολιτιστικού χαρακτήρα να συμβάλλει στην ένταξη των νέων τεχνολογιών στη ζωή των κατοίκων της Αθήνας. Η . Έτσι ο επισκέπτης ανακαλύπτει μαι νέα οπτική αντίληψη του κτιρίου και του γύρω χώρου από ένα επίπεδο υπερυψωμένο σε σχέση με τον αστικό ιστό.]