Εναλλακτικές εκδοχές της αστικής πολυκατοικίας στην Αθήνα - Αποστολόπουλος, Αναστάσιος
[Επαναδιαπραγμάτευση των συμβάσεων που σχεδιάζουν και κατασκευάζουν το κτιριακό τύπο της πολυκατοικίας στην Αθήνα, με έμφαση στη τομή του κτιρίου (σχέση με έδαφος, δώμα), την ποιότητα του υπαίθριου χώρου, δημόσιου ή ιδιωτικού (αυλή, δώμα, σε εσοχή).]