Αθλητικό κέντρο στην Κάρυστο - Πιπεροπούλου, Μελπομένη
[Το συγκρότημα βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο, δίπλα από το πνευματικό κέντρο και το Μπούρτζι. Στο χώρο αυτό δημιουργούμε ένα νέο δημοτικό κέντρο με κολυμβητήριο, γυμναστήριο, χώρους σάουνας και μασάζ, αίθουσες χορού και θεάτρου, καταστήματα, αίθουσα παιχνιδιών και καφετέρια.]