Τουριστικές εγκαταστάσεις στη Μήλο - Καρατζά, Κατερίνα
[Τουριστικές εγκαταστάσεις αποτελούμενες από 10 κτίρια στην περιοχή κοντά στο Σαρακήνικο της Μήλου. Εξέταση των κτιρίων και των κοινόχρηστων χώρων.]