Μελέτη στεγάστρων αρχαιολογικών χώρων : εφαρμογή ενός ευέλικτου συστήματος στέγασης στο νεώτερο ναό του Διονύσου στην Ακρόπολη Αθηνών - Ρασσιά, Σταματίνα
[Η εργασία αυτή πραγματεύεται το θέμα των τρόπων στέγασης αρχαιολογικών χώρων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με σκοπό την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με το ζητούμενο της κάλυψης αρχαιολογικών χώρων. Κατά τη μελέτη εξήχθησαν συμπεράσματα και ορίστηκαν προδιαγραφές για οποιοδήποτε αρχαιολογικό χώρο. Το υπόβαθρο μελέτης ήταν ο Νεώτερος Ναός του Διονύσου στην Ακρόπολη Αθηνών. Στο τεύχος υπάρχει περιγραφή της ιστορίας της υπάρχουσας κατάστασης και των τρεχουσών αναγκών του μνημείου που συνοδεύονται από χημική ανάλυση της κατάστασης του λίθου και ανάλυση των μετερεολογικών συνθηκών στην περιοχή κατά τα τελευταία 45 έτη. Σχετικά με το προτεινόμενο σύστημα πραγματοποιήθηκε εκτίμηση κόστους.]