Συγκρότημα συλλογικής κατοίκησης στον Πειραιά - Κατσαρού, Βασιλική
[Πρόκειται για ένα συγκρότημα κατοικιών για ομάδες πληθυσμού μέσων και χαμηλών εισοδημάτων. Το συγκρότημα εντάσσεται στο οικόπεδο του εγκαταλελειμένου εργοστασίου ΑΖΕΛ, στην είσοδο του Πειραιά, σε μια περιοχή με πρώην βιομηχανικό χαρακτήρα, η οποία μετατρέπεται ραγδαία σε περιοχή κατοικίας. Βασικός σκοπός του σχεδιασμού του συγκροτήματος υπήρξε η ενθάρρυνση της συλλογικότητας, σε διαφορετικές κλίμακες. Από το επίπεδο της ευρύτερης γειτονιάς έως τις μικρές ομάδες των κατοίκων ενός κτιρίου, δημιουργούνται χώροι υπαίθριοι και στεγασμένοι, οι οποίοι θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν συλλογικές δράσεις και σχέσεις, ενώ ταυτόχρονα διατηρείται η ιδιωτικότητα του διαμερίσματος. Η κατοικία είναι ο κατ'εξοχήν ζωντανός χώρος της πόλης και οφείλει να συνδυάζεται αρμονικά με δημόσιους χώρους συγκέντρωσης και συλλογικής δράσης, με πρωταρχικό σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων.]