Φοιτητική εστία στο Βόλο - Φουρτούνα, Ξακουστή
[Το αντικείμενο της διπλωματικής είναι φοιτητική εστία στο Βόλο. Η εστία αναφέρεται στην πολυτεχνική σχολή της πόλης και χωροθετείται στο πίσω μέρος αυτής, στην περιοχή του λιμανιού, θέση η οποία επιλέγεται για τους ακόλουθους λόγους: 1. μελλοντική επέκταση του πολυτεχνικού συγκροτήματος στις γειτονικές περιοχές, δημιουργία ενός συνόλου λειτουργιών (εκπαίδευση-κατοικία) 2. χαμηλή δόμηση.. Ο τελευταίος οργανώνεται με υψομετρικές διαφορές σε μικρότερους, στους οποίους υπάρχει διαβάθμιση του δημόσιου και ιδιωτικού χαρακτήρα.]