Τοπίο για ένα παλιό ελαιοτριβείο στον Πτέλεο - Λιόλιου, Λευκοθέα - Μαρίνα
[Η διπλωματική αυτή με αφορμή ένα παλιό ελαιοτριβείο στον Πτέλεο είναι μία πρόταση-αναζήτηση για ένα χώρο αφιερωμένο στο θέμα του λαδιού και της ελιάς. Τον χώρο αυτό συνθέτουν κλειστοί και ανοιχτοί χώροι που συνδιαλέγονται μεταξύ τους και εντάσσονται στο φυσικό και ανθρωπογενές τοπίο με όρους της Αρχιτεκτονικής.]