Δίκτυο διαδρόμων πεζών-ποδηλάτων και υπαίθριων χώρων στην περιοχή της πλατείας Αμερικής - Μπέλση, Μαρία
[Στην πρότασή μας δημιουργούμε πολλούς μικρούς πυρήνες πρασίνου, οι οποίοι να έχουν μια σύνδεση μεταξύ τους μέσω κάποιων "πράσινων" διαδρομών. Δημιουργούνται πλατείες, δίκτυο πεζοδρόμων και ποδηλάτων που κάνουν ευχάριστη την κίνηση των πεζών στην περιοχή.]