Ιαματικά λουτρά στο τοπίο της Ικαρίας - Κορωνίδη, Ισμήνη
[Το θέμα αφορά στην διαμόρφωση υπαίθριων εγκαταστάσεων και στην αξιοποίηση των ιαματικών πηγών του κόλπου της Αγίας Κυριακής στην Ικαρία. Ο κόλπος της Αγ. Κυριακής, βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο του νησιού, δίπλα στο αεροδρόμιο και σε κοντινή απόσταση από τον τουριστικό οικισμό Φάρο. Σε όλο το νησί υπάρχουν διάσπαρτες ιαματικές πηγές κάποιες από τις οποίες εκμεταλλεύσιμες, οι οποίες αποτελούν και τον βασικότερο τουριστικό πόλο έλξης του νησιού.. Γενικά το κτίριο και οι διαμορφώσεις βασίστηκαν στην ένταξη στο περιβάλλον, αρχή που υπήρχε έντονη και στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού.]