Παιχνίδι ιχνών στον παράλληλο χρόνο της πόλης - Παπαγιάννη, Μαρία
[Πρόκειται για ένα παιχνίδι ιχνών που γίνεται στους εγκαταλελειμμένους χώρους της πόλης. Παράδειγμα εφαρμογής αυτού του παιχνιδιού γίνεται στην περιοχή του Ψυρρή]