Πανόραμα ολυμπιακών αθλημάτων, επανάχρηση σε τμήμα του κτιριακού συγκροτήματος Αθήνα 2004 - Ρηγόπουλος, Γιώργος
[Στη διπλωματική εργασία γίνεται μια πρόταση για την επανάχρηση ενός κτιριακού συγκροτήματος που χρησιμοποιήθηκε κατά την ολυμπιακή περίοδο. Η πρόταση της επανάχρησης γίνεται για να επανενταχθεί το συγκρότημα αρμονικά χωρίς να αλλοιωθεί ο ιστορικός και αισθητικός της παρούσας αλλά και προηγούμενης χρήσης. Γι'αυτό προτείνεται ένα πανόραμα ολυμπιακών αθλημάτων που θα λειτουργεί μόνιμα έτσι ώστε να γίνεται πληροφόρηση για τα αθλήματα (τοξοβολία, σκοποβολή, στίβος)]