Επικοινωνία : πρότυπος ραδιοφωνικός σταθμός Ηρακλείου Αττικής - Γκούγκουλη, Αντωνία
[Το θέμα αφορά στο σχεδιασμό ενός πρότυπου ραδιοφωνικού σταθμού που αντίθετα με τα καθιερωμένα θα έχει ως ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την εξωστρέφεια και το "άνοιγμα " στο κοινό. Σκοπός είναι η αντιμετώπιση του ραδιοφώνου υπό μία νέα, σύγχρονη οπτική, που πιθανόν θα συμβάλλει στη γενικότερη αναβάθμισή του.. Κατά το σχεδιασμό μελετήθηκαν και ελήφθησαν υπόψη οι γενικές απαιτήσεις ακουστικής για τη λειτουργία ενός ραδιοφωνικού σταθμού.]