Σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου - Γιακουμάκης, Νικόλαος
[Πρόκειται για την κατασκευή ενός σύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου, στον χώρο όπου στεγαζόταν το παλιό γήπεδο της Α.Ε.Κ. Γϊνεται αναλυτική μελέτη στον κατασκευαστικό τομέα του γηπέδου, μέσα από τη χρήση κατασκευαστικών λεπτομερειών. Παρόλα αυτά, δεν παραμελείται η μορφολογική μελέτη των όψεων του κτιρίου.]