Μονάδα παραγωγής ασβέστη στη Θήβα - Χρόνης, Γιώργος
[Νέα βιομηχανική μονάδα παραγωγής ψημένης ασβεστόπετρας και ασβεστοπολτού, αφορά την κατασκευή ενός ασβεστοκάμινου και μιας ασβεστοπολτοποιίας, και των βοηθητικών χώρων για την αποθήκευση και τροφοδοσία των προϊόντων.]