Κέντρο τεχνών στην Πάφο - Λοΐζου, Γεωργία
[Με αφορμή τον σχεδιασμό ενός σύγχρονου κέντρου τεχνών στην Πάφο, επιχειρείται η απόδοση νέων ποιοτήτων στη ζωή των κατοίκων της πόλης, νέων εμπειριών στους επισκέπτες της, η εύρεση μιας διεθνούς αρχιτεκτονικής γλώσσας όπως αυτή διαμορφώνεται μέσα από τους θρύλους, τους μύθους και την ιστορία της πόλης.]