Πανεπιστημιακή σχολή στη Λιβαδειά - Ιερωνυμάκη, Ευγενία
[Από τον Σεπτέμβριο του 2005, λειτουργεί στην Λιβαδειά το τμήμα Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου. Επειδή η στέγαση του γίνεται σε υπάρχον κτίριο, δημιουργήθηκε η ανάγκη να στεγασθεί η Σχολή σε νέο κτίριο. Το οικόπεδο που επελέγη είναι στη βόρεια πλευρά της πόλης και δίπλα στο ποτάμι Έρκυνα. Επειδή το ποτάμι είναι ένα φυσικό στοιχείο το οποίο έπρεπε να ληφθεί υπόψιν η συνθετική ιδέα στηρίχθηκε στο φυσικό αυτό στοιχείο το οποίο βρέθηκε επάνω σε έναν άξονα κίνησης τόσο στον περιβάλλοντα χώρο όσο και στο εσωτερικό του κτιρίου που σχεδιάσθηκε.. Η μορφή του κτιρίου δείχνει να αγκαλιάζει την πόλη της Λιβαδειάς και το ίδιο το κτίριο δείχνει να αποτελεί το όριο της πόλης εντάσσοντας ταυτόχρονα το ποτάμι μέσα στην πόλη.]