Χωροθέτηση και σχεδιασμός πανεπιστημιακών εγκαταστάσεων στην πόλη της Λαμίας - Παπανάγνου, Κωνσταντίνος
[Αφορμή για την επιλογή του συγκεκριμένου θέματος, στάθηκε το γεγονός ότι από το Σεπτέμβρη του 2004 λειτουργεί το πανεπιστημιακό τμήμα πληροφορικής σε ανεπαρκής κτιριακές εγκαταστάσεις. Στόχος της εργασίας μας είναι η διεύρυνση όλων εκείνων των παραγόντων που θα συντελέσουν στην σωστή λειτουργία της συγκεκριμένης πανεπιστημιακής σχολής και παράλληλα θα συνεισφέρουν στην αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.]