Σχολή και κέντρο κινηματογράφου στους κυλινδρόμυλους Καλαμάτας - Δουλγεράκης, Αδάμ
[Η εργασία έχει ως αντικείμενο την ανάπλαση και επανάχρηση του βιομηχανικού συγκροτήματος των "κυλινδρόμυλων Καλαμάτας Ευαγγελιστρία" στο λιμάνι της Καλαμάτας, και τη διαμόρφωση του έτσι ώστε να στεγάσει κρατική σχολή κινηματογράφου και κέντρο κινηματογράφου για την εξυπηρέτηση και προώθηση του διεθνούς φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Καλαμάτας. Σκοπός είναι η σχολή να λειτουργήσει ως δίπολο μαζί με την σχολή κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης και ενδεχομένως ως κέντρο προβολής και προώθησης της μεσογειακής κινηματογραφικής παραγωγής γενικότερα. Συνοπτικά οι προτεινόμενες χρήσεις που περιλαμβάνονται είναι: αίθουσες διδασκαλίας θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων.. και η διαμόρφωσή τους σε φοιτητική εστία για τις ανάγκες της σχολής, με φοιτητικό εστιατόριο και κοινόχρηστους χώρους.]