Πορεία στη γειτονιά των μουσείων της Αθήνας : περιοχή Ριζάρη - Κουτσομάλης, Νίκος
[Η περιοχή μελέτης βρίσκεται στην ανατολική περιοχή του νεότερου κέντρου της πόλης και ορίζεται μέσα στον πολεοδομικό ιστό από τρείς σημαντικές οδικές αρτηρίες, τη Β. Σοφίας, τη Β. Κωνσταντίνου, τη Μιχαλακοπούλου και την οδό Β. Γεωργίου Β΄και την οδό Ρηγίλλης. Οι λειτουργίες που φέρει είναι πολιτιστικού χαρακτήρα (πολλά μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, το Ωδείο Αθηνών και την Πινακοθήκη).. μπορεί να κατανοηθεί από τα πανό ανάλυσης της εργασίας αυτής.]