Με αφορμή το ενδιάμεσο - Καλοκαιρινού, Έλλη
[Αντικείμενο της διπλωματικής εργασίας "με αφορμή το ενδιάμεσο" είναι ο σχεδιασμός της αρχιτεκτονικής σχολής στην περιοχή Χαλέπα, στα Χανιά Κρήτης. Το οικόπεδο της παλιάς γαλλικής σχολής βρίσκεται στην άκρη ενός μπαλκονιού στη θάλασσα, κρύβοντας καταπληκτικές ποιότητες πίσω από ένα παλιό αρχοντικό του 1852. Έτσι με αφορμή την μορφολογία του εδάφους (υψομετρική διαφορά 6 μέτρων) και τις δυναμικές χαράξεις από το αρχιτεκτονικό σύνολο των παλιών βυρσοδεψείων.. και η ζώνη των εργαστηρίων αποτελεί τη μετάφραση των βράχων και των υπαιθρίων σε όγκους κτιρίων.]