Παιδ(ε)ία, γη και θάλασσα - Παλαιολογοπούλου, Ξανθή
[Η πρόταση ανάπλασης αφορά στην ευρύτερη περιοχή της παραλίας "Καράμπαμπα", γνωστή ως πλάζ "Αστέρια", στη βόρεια βοιωτική ακτή της Χαλκίδας. Πρόκειται για μια παραλία με εξαιρετική φυσική ποιότητα στην καρδιά της πόλης. Προκειμένου να αποτελέσει η περιοχή μέρος της καθημερινής ζωής της πόλης-και όχι μόνο-βασική αρχή του σχεδιασμού ήταν η διατήρηση και ενίσχυση του υπάρχοντος "πεζόδρομου" κατά μήκοςτης ακτής και η χάραξη ενός εγκάρσιου, γραμμικού άξονα, από τον οποίο "γεννιούνται" διάφορες δραστηριότητες. Οι δραστηριότητες αυτές απευθύνονται κυρίως σε μικρές ηλικίες.. της παραλιακής πορείας σ'ένα κομβικό σημείο.]