Πάρκο στην Αττική Οδό - Παπαποστόλου, Μαρία
[Το θέμα αυτής της εργασίας είναι ο σχεδιασμός υπαιθρίου χώρου αναψυχής πάνω σε πλάκα κάλυψης σήραγγας αυτοκινητόδρομου στη περιοχή Βριλησσίων-πατήματος Χαλανδρίου. Το οικόπεδο μελέτης προέκυψε ως κενός δημόσιος χώρος κατά την υπογειοποίησησ κλάδου της αττικής οδού μεταξύ των κόμβων Πεντέλης και Δουκίσσης Πλακεντίας, έχει μήκος πάνω από 600 μέτρα και εύρος λιγότερο από 70 μέτρα, σήμερα ήδη έχει φυτευτεί με γρασίδι και λειτουργεί ως χώρος περιπάτου.. σε διαδράση, παιχνίδι, επικοινωνία, ρέμβη..]