Ένας τόπος για το χαμόγελο του παιδιού - Γρηγοριάδου, Στέλλα
[Η παραπάνω διπλωματική έρευνα σε βάθος την επίδραση του χώρου (δημόσιος-ιδιωτικός) στη βιολογική, πνευματική, ψυχική ανάπτυξή του. Η συσχέτιση των σχέσεων που αναπτύσουν τόσο με τον εαυτό τους όσο και με τους συνομίληκους τους ή άλλους ανθρώπους είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της παιδείας. Αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όταν η προσπάθεια αυτή γίνεται μέσα από το "χαμόγελο του παιδιού".]