Γραφειακός χώρος και αστικός ιστός : κτίριο για μια εφημερίδα στα Εξάρχεια - Γεωργούσης, Νίκος
[Αντικείμενο της διπλωματικής είναι η διερεύνηση της τυπολογίας του εργασιακού χώρου και των δυνατοτήτων ένταξης ενός κτηρίου γραφείων στον αστικό ιστό, στοχεύοντας στην ενίσχυση σημαντικών ποιοτήτων της σύγχρονης ελληνικής πόλης ("συνέχεια" του αστικού χώρου, έντονη ανάμειξη και πυκνότητα διαφορετικών λειτουργιών), προσπαθώντας παράλληλα να μην αναπαραχθούν τα αρνητικά χαρακτηριστικά του πυκνοδομημένου ιστού (απουσία ελεύθερου δημοσίου χώρου, πράσινου, κοινωνικού εξοπλισμού).. θερμικών ωφελών το χειμώνα.]