Μακρινίτσα : ανάπλαση δύο περιοχών - Μπάκας, Μιχάλης
[Στο μαγευτικό χωριό του Πηλίου, προσπαθώντας να κατανοήσουμε την συγκερκιμένη κίνηση του του τουριστικού κύματος του σαββατοκύριακου πάνω στον κεντρικό πεζόδρομο του χωριού, απευθυνθήκαμε στην κοινότητα. Προτάθηκαν από τον Δήμαρχο, αλλά και από τους συνεργάτες του ότι οι περιοχές επέμβασης θα μπορούσαν να είναι οι εξής τρείς: α) επέμβαση μεταξύ του καινούριου κοινοτικού γραφείου και του παλαιού παρθεναγωγείου β) επέμβαση στον άξονα που ενώνει την κεντρική πλατεία του χωριού, με το κτίριο της Μέριμνας, κτίριο που λειτουργεί σαν ξενώνας και γ) επέμβαση μεταξύ των δύο κτιρίων Βατσαρέα (λειτουργεί σήμερα σαν κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης), κτίριο Μουσλή και το άδειο οικόπεδο μεταξύ τους.. Αυτή την ομορφιά που απονέει το χωριό της Μακρινίτσας.]