Δίκτυο επανένταξης ανήλικων παραβατών Κορυδαλλός - Γκιρτή, Δέσποινα
[Η περιοχή του Κορυδαλλού έχει γίνει στις μέρες μας συνώνυμη των φυλακών που φιλοξενεί. Οι φυλακές αυτές που καταλαμβάνουν 112 στρ. γης πάνω στον κεντρικότερο δρόμο της περιοχής, τη Γρ. Λαμπράκη, αποτελούν την μεγαλύτερη συγκεντρωτική φυλακή της χώρας. Προτείνουμε λοιπόν την κατεδάφιση των κτιρίων αυτών καθώς είναι ακατάλληλα να φιλοξενήσουν αποιαδήποτε άλλη χρήση. Στην θέση των κτιρίων.. Το νέο τοπίο σχηματίζεται με φυσικά (έδαφος, βλάστηση) και με τεχνητά μέσα (κατασκευές).]