Πρόταση ανάπλασης σχολικού συγκροτήματος - Αναγνωστάκης, Κωστής
[Βασιζόμενοι σε ένα πρόγραμμα του Ο.Σ.Κ. για το δήμο Αθηναίων και το κτίριο σχολείο, το θέμα μας είναι η παρέμβαση σε ένα ήδη υπάρχον συγκρότημα δύο σχολικών κτιρίων και η προσθήκη ενός ακόμα ορόφου ενώ ξεκινώντας με αφορμή το διαπολιτισμικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ξεκινάει στην περιοχή.]