Μη στάσιμη αρχιτεκτονική - Οικονόμου, Λεωνίδας
[Κάθε συλλογικότητα εκφράζεται μέσα από ένα νοηματικό οικοδόμημα. Κάθε νοηματικό οικοδόμημα εκφράζεται στο χώρο μέσα από ένα υλικό οικοδόμημα. Επιχειρώντας να εγκαταστήσουμε στο χώρο του ή των οικοδομικών τετραγώνων μία νέα συλλογικότητα, αυτή των μετακινούμενων ατόμων, βρισκόμαστε μπροστά στο ζήτημα της υλικής έκφρασης, της σύγκρουσης, της συνύπαρξης και εντέλει τη διαπραγμάτευσις των όρων μιας νέας συλλογικότητας που περιλαμβάνει τους μόνιμα εγκατεστημένους κατοίκους και τα μετακινούμενα άτομα. Αυτά είναι και το κεντρικό ζήτημα, μελέτη της εργασίας.. με τα οποία είναι αναμεμιγμένα.]