Κτίζοντας στη λεωφόρο μαρτύρων 25ης Αυγούστου - Πλεμμένου, Αικατερίνη
[Το βασικό ερώτημα που τέθηκε εξαρχής, είχε να κάνει με τον τρόπο συμπλήρωσης ενός κενού στον αστικό ιστό της πόλης του Ηρακλείου κατά μήκος της λεωφόρου μαρτύρων 25ης Αυγούστου. Μέσα από την προσωπική εμπειρία και την ανάλυση της περιοχής κατέληξα στη δημιουργία ενός δημοσίου χώρου για επισκέπτες και ντόπιους. Το κτίριο περιλαμβάνει χώρους ενημέρωσης, χώρους εκθέσεων και καφετέρια. Ο εξωτερικός χώρος διαμορφώνεται με αναβαθμούς και εναλλαγές επιπέδων, οργανώνοντας κινήσεις, πορείες και χώρους στάσης, ανάλογα με τις δυνατότητες θέασης. Επιλέχθηκαν υλικά που τονίζουν το καινούριο, βοηθώντας συγχρόνως στην προσαρμογή του σε ένα περιβάλλον όπου αναμιγνύονται εικόνες όλης της ιστορίας της πόλης του Ηρακλείου..]