Κάτω Μαραθιάς Ευρυτανίας - Γιαννούλης, Δημήτριος
[Η διπλωματική εργασία Κάτω Μαραθιάς Ευρυτανίας, επεξεργάζεται την αποτύπωση παραδοσιακών κτιρίων της περιοχής, με ιδιαίτερη έμφαση τόσο στη μορφολογία τους αλλά και την κατασκευή τους. Επίσης, εστιάζει στον τρόπο, με τον οποίο τα ευπαθή κτηριακά συγκροτήματα αποκαθίστανται και πως κανείς επεμβαίνει σε αυτά, τόσο στο εσωτερικό όσο και στις όψεις τους. Τέλος, προβληματίζεται στο πως εντάσσεται ένα νέο σύγχρονο κτήριο μέσα σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον.]