Θεραπευτικό τοπίο στον Καϊάφα - Δρέλλα, Άννα
[Η διπλωματική αναφέρεται στην αξιοποίηση των ιαματικών πηγών της λίμνης του Καϊάφα καθώς και στη μελέτη της ευρύτερης περιοχής. Σύνδεση των πηγών ποσιθεραπείας και λουτροθεραπείας γίνεται μέσω υπαίθριας διαμόρφωσης-εξάρσεις του εδάφους που είναι βατές και προσφέρουν ποικιλία θεάσεων από διάφορα σημεία και ύψη. Ο τρόπος εργασίας που αφορούσε την ανάλυση του βράχου στην περιοχή επέμβασης και τη μεταφορά των χαρακτηριστικών της κοιλότητας σε χωρικά στοιχεία. Βασικά στοιχεία της σύνδεσης ήταν η θέα της λίμνης και του βράχου, το νερό και τα στοιχεία που προέκυψαν από την ανάλωση της κοιλότητας του βράχου.]