Ναυτικός όμιλος Καλαμάτας : διαμόρφωση θαλασσίου μετώπου στην παραλία Καλαμάτας - Μιχαλακοπούλου, Αντιγόνη
[Το θέμα της διπλωματικής βρίσκεται στο ναυτικό όμιλο Καλαμάτας, ακριβώς δίπλα από το λιμάνι της πόλης. Έχει να κάνει με τον επανασχεδιασμό των εγκαταστάσεων του ομίλου που τοποθετούνται μέσα σε μια γενικότερη διαμόρφωση που μελετήθηκε για την περιοχή. Στόχος ήταν η διαμόρφωση του θαλασσίου μετώπου με διαμόρφωση διαδρομών και υπαίθριων χώρων και ταυτόχρονα ένταξη των νέων εγκαταστάσεων του ομίλου. Επιπλέον στόχος ήταν η ανάδειξη και ενίσχυση του χαρακτήρα αναψυχής που χαρακτηρίζει την περιοχή. Βασικός προβληματισμός ήταν πως αυτή η υπαίθρια διαμόρφωση του ομίλου θα επικοινωνούσε με την παραλιακή και το λιμάνι. Αυτό επιτεύχθη με ένα οργανωμένο δίκτυο πορειών που είναι η εκφυλισμένη συνέχεια του ιπποδαμείου της πόλης, τι οποίο περνά μέσα από υπάιθριους χώρους αναψυχής και από τις εγκαταστάσεις του ομίλου βρίσκοντας τελικά τη θάλασσα με διαφορετικούς τρόπους κάθε φορά. Το πράσινο που υπήρχε στην περιοχή εμπλουτίζεται δημιουργώντας έναν πνεύμονα πρασίνου. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται επελέγησαν ώστε να είναι φυτικά.. κυβόλιθοι.]