Κτίριο τεχνικής εκπαίδευσης στη Δραπετσώνα - Κουκουζή, Κωνσταντίνα
[Η λειτουργία ενός Κέντρου Τεχνικής Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης, απευθυνόμενου κυρίως σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ενσωματώνεται στο όριο του αστικού ιστού της περιοχής της Δραπετσώνας και της λιμενικής ζώνης του Πειραιά. Η λειτουργία αυτή επιλέγεται μέσα από "ανάγνωση" της λανθάνουσας δυναμικής της περιοχής και με στόχο να μην λειτουργήσει στο μέλλον η περιοχή κατοικίας ως η "πίσω αυλή" της λιμενικής δραστηριότητας. Συνδυάζει εκπαίδευση - παραγωγή (εργαστήρια τεχνικής εκπαίδευσης και αίθουσες θεωρητικών μαθημάτων) και πολιτισμό - αναψυχή (αμφιθέατρο, βιβλιοθήκη).]