Κατασκευαστική ανάλυση, επανάχρηση κτιρίου στη Λήμνο - Καραγεωργίου, Νίκη
[Μελέτη κτιρίου στη Λήμνο. Μελέτη της ιστορίας του. Κατασκευαστική δομή και φθορές του. Προτάσεις αποκατάστασης και πρόταση επανάχρησης για την ένταξή του στον ιστό του οικισμού.]