Νέο αρχαιολογικό μουσείο και χώροι πολιτισμού στα πρώην εργοστάσια "Βότρυς" και "Ελαιουργική" στην Ελευσίνα - Σαΐτη, Τατιάνα
[Αξιολογούνται τα βιομηχανικά κελύφη των δύο εργοστασίων και διατηρούνται τα αξιόλογα, ενώ προτείνονται νέες επεκτάσεις σε ίχνη των παλαιών κτιρίων που κατεδαφίζονται. Οι νέες προσθήκες γίνονται με σεβασμό στην ασφάλεια των υπαρχόντων κτιρίων και με βάση την αρχή της αναστρεψιμότητας των κατασκευών. Η βασική ιδέα της σύνθεσης στηρίζεται πάνω στο στοιχείο της αντίθεσης. Τα δύο βιομηχανικά συγκροτήματα παρουσιάζουν ανομοιογένεια δίνοντας έτσι μια πολυπλοκότητα και μια πολυμορφία στο χώρο, ο χαρακτήρας του οποίου έγινε προσπάθεια να διατηρηθεί, εφευρίσκοντας ταυτόχρονα κάποια ενοποιητικά στοιχεία για να βοηθήσουν στην καλύτερη ανάγνωση του χώρου από τον επισκέπτη..Τοποθετείται φράγμα πρασίνου και νερού προς το εργοστάσιο τσιμέντων "ΤΙΤΑΝ" και αναπλάθεται η παραλιακή ζώνη. Τέλος, γίνονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (πεζόδρομοι, δρόμοι ήπιας κυκλοφορίας και ποδηλατόδρομοι.]