Παραθεριστικές κατοικίες στο Ξι της Κεφαλονιάς - Λυμπεροπούλου, Δήμητρα
[Βασική μας πρόθεση για την σύνθεση της λύσης μας ήταν να βρεθεί μια καινοτομική σχέση φυσικού και τεχνητού, καθώς επίσης τοπικού και νεωτεριστικού. Οι τοπικές συνιστώσες, όπως η τοπική βλάστηση, το φυσικό όριο της παραλίας, η μορφολογία του ρέματος, ο προσανατατολισμός και η μορφολογία του εδάφους συντέλεσαν καταλυτικά στην περίπτωση μας επιτρέποντας τη δημιουργία ενός συνόλου παραθεριστικών κατοικιών που θα σέβεται το υπάρχον φυσικό περιβάλλον.]