Πολεοδομικός σχεδιασμός και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής : περίπτωση μελέτης Πέραμα - Νάννου, Χρυσούλα
[Θέμα της μελέτης είναι ο πολεοδομικός σχεδιασμός-μέσο για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Διερευνάται η σημασία του νοικοκυριού για αποτελεσματικότερο πολεοδομικό σχεδιασμό. Επιλέγεται το Πέραμα για μελέτη περίπτωσης γιατί ο χώρος και τα νοικοκυριά του αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και παρουσιάζουν πολλές δυνατότητες ανάπτυξης.]