Σταθμός μετεπιβίβασης και πάρκο στην Λάρισα - Κατσαρός, Αντώνης
[Το θέμα της διπλωματικής αφορά στο σχεδιασμό ενός σταθμού μετεπιβίβασης -για τρένα και λεωφορεία- και ενός αστικού πάρκου στη Λάρισα. Οι σταθμοί διαμορφώνονται ως δύο γραμμικές εντάσεις παράλληλες με τη μεγάλη διάσταση του οικοπέδου, ενώ το πάρκο οργανώνεται κατά την εγκάρσια διεύθυνση. Πρόθεση είναι η δημιουργία ενός νέου ανάγλυφου, μιας "αναστάτωσης" του εδάφους του οικοπέδου, ώστε να αρθεί η ασυνέχεια εξαιτίας της κίνησης των μέσων. Αυτό επιτυγχάνεται με πράνη και "ραφές"- κινήσεις πεζών που διατρέχουν όλο το οικόπεδο. Από την άλλη, το κυρίαρχο στοιχείο των σταθμών είναι η στέγαση ως επιμήκης και ενιαία μορφή. Οι σταθμοί αντιμετωπίζονται ως ανοιχτοί δημόσιοι χώροι και όχι ως κτίρια-κελύφη.]