Μουσείο καπνού - Αγγελάκη, Ιωάννα
[Το μουσείο καπνού αναπτύσσεται σ'ένα υπάρχον κτίριο στο Σταθμό Λαρίσσης. Το κτίριο στέγαζε το καπνεργοστάσιο Καραβασίλης. Στόχοι μου αποτέλεσαν: 1ον: Η ενωποίηση των ανομοιογενών όγκων του κτιρίου με τη βοήθεια της μονοκονδυλιάς, 2ον: Η τοποθέτηση του αιθρίου στην καρδιά του κτιρίου με στέγαση από βιοκλιματική στέγη, 3ον: Η οργάνωση των λειτουργιών γύρω από το αίθριο και τη μονοκονδυλιά.]