Φοιτητικό κέντρο στην Πανεπιστημιούπολη Πατρών - Ρούσσου, Ελπίδα
[Πρόκειται για ένα πολιτιστικό κέντρο στην Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας για χρήση αποκλειστικά από τους φοιτητές. Ένα κτίριο-πλατεία στο κεντροβαρικό σημείο της περιοχής με ευέλικτο υπαίθριο χώρο για πολλαπλές δραστηριότητες και εσωτερικό που περιλαμβάνει χρήσεις όπως: φοιτητική ένωση, κινηματογραφική και θεατρική λέσχη, συλλόγους, γυμναστήριο, εμπόριο και χώρους αναψυχής.]