Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Ωρωπού - Μαρνίκα, Ιωάννα
[Γίνεται ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Ωρωπού. Κεντρική ιδέα είναι το κύμα και σύμφωνα με αυτό δημιουργούνται εισχωρήσεις της στεριάς στη θάλασσα και της θάλασσας στη στεριά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διαδοχικά "κύματα" στον πεζόδρομο.]