Καρναβαλικό μουσείο-πάρκο στην Πάτρα - Παναγιώτου, Δέσποινα
[Το θέμα μας είναι η δημιουργία ενός καρναβαλικού μουσείου-πάρκου στην Πάτρα και ο χώρος, το κενό του πρώην εργοστασίου "Λαδόπουλος". Οι έννοιες που ενσωματώνονται στο κτίριο είναι ο κρυμμένος θησαυρός, ο λαβύρινθος, το εφήμερο και η σάπρα. Το κτιριολογικό περιέχει έναν βασικό όγκο με την κύρια έκθεση, τη μόνιμη έκθεση της ιστορίας, αμφιθέατρο, cafe, κατόστημα, πολυχώρο που φιλοξενεί περιοδικές εκθέσεις και παιδικό τμήμα. Επίσης δημουργούνται χώροι τόσο στο εσωτερικό του μουσείου όσο και στον υπαίθριο, όπου ο επισκέπτης μπορεί να παίξει, να κάνει μικροκατασκευές ή να παρακολουθήσει τα μέλη των πληρωμάτων να ετοιμάζουν τα άρματα τους για την παρέλαση.]