Παρέμβαση στην όχθη της λίμνης των Ιωαννίνων - Λάγκαρη, Ελένη
[Σκοπός της διπλωματικής αυτής εργασίας είναι η ανάδειξη του τοπίου της λίμνης των Ιωαννίνων μέσα από την αρχιτεκτονική παρέμβαση σε ένα τμήμα της όχθης της. Η παρέμβαση επιτυγχάνει το σχεδιασμό πλατώματος (πλατείας), χώρων ελλιμενισμού, αλλά και ξύλινων κατασκευών, μεταβαλλόμενων και αναστρέψιμων, που φιλοξενούν εκθέσεις σχετικές με την περιοχή. Μέσω του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να "βιώσει" την τοπιακή ιδιαιτερότητα της περιοχής.]