Παρέμβαση στην περιοχή της πλατείας Αττικής - Αντωνίου, Ορέστης
[Η περιοχή μελέτης βρίσκεται στη συνοικία της πλατείας Αττικής και περικλείεται από τις οδούς Λιοσίων, Παρασίου, Αδμήττου και Αγίου Μελετίου. Περιλαμβάνει την Πλατεία Αττικής, δύο κτίρια αμαξοστασίων του Η.Λ.Π.Α.Π. παρά της οδού Αδμήτου, τα οποία περιλαμβάνουν και δύο μεγάλους ελεύθερους χώρους που σήμερα χρησιμεύουν για στάθμευση των τρόλεϊ, και τέλος, τον πρόσφατα ανακαινισμένο σταθμό Αττικής για ΗΣΑΠ και ΜΕΤΡΟ..Τέλος όσον αφορά τους ελεύθερους χώρους, αυτούς καθαυτούς, δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή της φύτευσης, με κριτήριο το ρόλο της ως συνθετικό στοιχείο. Τα είδη της φύτευσης επιλέγονται με βάση τη χρήση (δέντρα άξονα, σκίασης, μονάδων με καθιστικά και νερό). Δίνεται επίσης έμφαση στην δημιουργία χώρων κατάλληλων για παιδικό παιχνίδι, χρήση ιδιαίτερα επιθυμητή από τους κατοίκους.]